Nový tekutý korektor od Gabriella Salvete

17:56

Nedávno som písala o novom make upe od Gabriella Salvete, ktorý dostalo 100 testeriek. Spolu s ním sme dostali aj korektor. Make up už odpočíva v mojej letnej výbave, spolu s tmavšími púdrami  a bronzérmi, lebo bol trošku tmavší. S tým sme museli počítať, že niektoré dostanú tmavší odtieň, ale nevidím v tom prekážku, lebo ho určite využijem, len o niečo neskôr :) Korektor mi sadol o niečo lepšie a teraz ho používam denne, prípadne pridám kvapku bledšieho a je to super. Zvyknem používať tuhý korektor, ktorý prekryje vyrážky a tekutý vykoná zvyšok práce.

Odtieň 02







O korektore si môžete prečítať:

     "Zářivá pleť bez jediné chybičky je snem každé ženy. Snít teď můžete i ve dne, a to díky novému korektoru Liquid Concealer.
Nový korektor Liquid Concealer bojuje s nedostatky pleti a dodává pleti okamžitý jas. Nejen, že vám pomáhá zakrýt kruhy a váčky pod očima, ale poradí si také s tmavými skvrnami a popraskanými žilkami. Jedinečně lehká, krycí a vzdušná textura obsahuje složky, které rozjasňují pleť a napomáhají ji vyhladit. Díky praktickému aplikátoru pak nanesete korektor s maximální přesností a v minimálním potřebném čase.
Nový korektor Liquid Concealer bez parabenů obsahuje:
• kyselinu hyaluronovou, která hydratuje a zklidňuje pleť, dodává jí pružnost a chrání ji před nepříznivými vlivy,
• italin a eyeliss, které redukují otoky, tmavé kruhy pod očima a osvěžují pleť,
• kofein, který zabraňuje hromadění tekutin, podporuje mikrocirkulaci v pleti, bojuje proti usazování kožního mazu v pórech pokožky a chrání kapiláry před nadměrným UV záření" ( popis je z oficiálnej stánky Gabriella Salvete pre Českú s Slovenskú republiku)"

Len málo žien má dokonale bezchybnú pleť a nepotrebuje zamaskovať drobné nedokonalosti v podobe čerbených žiliek, fliačikov, materských znamienok, farebných nerovností a podobne. Ja ich mám požehnane, moja pleť si vždy zmyslí, že ten či onen problém ešte nemala a musí ho jednoznačne odskúšať :) Korektor má 5 ml, je štíhly a nezaberá veľa miesta ani v kabelke, preto ho môžem nosiť všade so sebou. Aplikátor je šikovný, širší. Na rozotieranie korektoru používam vždy prsty, mám pocit, že sa mi ho podarí lepšie zapracovať do pleti ako so štetcom. Má veľmi jemnú a príjemnú vôňu, ktorú cítim vždy, keď sa snažím zamaskovať jednu červenú žilku pri nose. Inak ju nevnímam. Konzistencia je hustá, krémová. Korektor sa dobre rozotiera, pekne splynie s pleťou a zanecháva ju hodvábne jemnú. Poradí si s kruhmi pod očami, fliačikmi po akné, žilkami, dokonca zakryje aj moje pehy okolo očí ( Ďakujem, nemám ich rada!). Čo sa vyrážok týka, ako tak zamaskuje červené okolie okolo nej, ale nie najlepšie. To mu ale nevyčítam, pretože to je dosť roboty pre tuhý korektor, nie ešte pre tekutý. Výdrž je celkom obstojná, po zhruba šiestich hodinách potrebujem naniesť novú vrstvu. Nezalieza do vrások.

Plusy:
  • malý, dobre ukryteľný v tajných zákutiach mojej kabelky
  • jemná vôňa
  • hustejšia krémová konzistencia
  • pekne splynie s pleťou, dodá jej jas a je hodvábne jemná
  • zakryje fliačiky, žilky, kruhy pod očami
Mínusy:
  • ako som sa dočítala, je len v dvoch odtieňoch
Korektor kúpite v drogérii, cena je okolo 90 českých korún, čo je okolo 3,30 eur.

Skúsili ste už niektorú z noviniek Gabriella Salvete? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. hmmmm tie dva odtiene na výber ma trocha odrádzajú, mám veľmi svetlú pleť a to aj v lete tak neviem neviem. no ak by som náhodou natrafila tak skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V lete mi bude tento odtieň úplne super, teraz niekedy pridám o štipku svetlejší, čím vznikne pekný odtieň Nevedela som sa dopátrať k tým odtieňom,ak nájdem, pridám to sem :)

      Odstrániť
  2. Vidím ho úplně poprvé, ale je škoda toho, že má jen 2 odstíny, protože už teď vím, že ani jeden mi pasovat nebude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bleduľky si veru na svoje neprídu :/ pomerne tmavé sú oba

      Odstrániť
  3. V tube vyzerá super svetlo, ale na ruke je teda riadne tmavý, škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do pleti sa dá pekne zapracovať a vyzerá bledšie. Ale ja nie som úplne bledá, preto mi celkom dobre sadol. Ale tiež ho asi nechám až na leto, keď sa trošku opálim.

      Odstrániť
  4. Vypadá lákavě :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe