Telové suflé - potešenie pre všetky zmysly

14:03

V dnešnom príspevku vám predstavím niečo slovenské, voňavé, skvelé. Veľmi sa teším, že som dostala možnosť vyskúšať telové suflé vyrábané na Slovensku. Značka - Soaphoria. Ponúka unikátne luxusné mydlá, vyrobené z kombinácií čistých blahodarných rastlinných olejov a rôznych liečivých bylinných extraktov z vybraných regiónov Slovenska. Mydlá sú ručne vyrábané, balené a unikátne v pravom slova zmysle. Produkty sú deklarované ako úplne prírodné a bez konzervačných prísad. Obsahujú iba čisté rastlinné oleje a výťažky z rastlín od regionálnych bylinkárov. Výťažky z bylín a éterické oleje dávajú každému mydlu konkrétne liečivé vlastnosti a vôňu rastlín pripomínajúc flóru jednotlivých regiónov. Mydlá sú autentické národné suveníry a výborné kozmetické produkty pre tvár a telo.

Telové suflé Mliečne potešenie






O telovom suflé si môžete prečítať:

     "Soaphoria telové suflé dodá suchej pokožke hodvábne jemnú starostlivosť a ochráni ju pred vysušovaním. Unikátne krémové a výživné zloženie s bambuckým a mandľovým maslom pokožku intenzívne hydratujú a stimulujú tvorbu nových aquaporínov – pleti vlastných hydratačných kanálikov – ktoré zlepšujú cirkuláciu vody v pokožke. Dodáva jej hebkosť a omamnú voňu. Neobsahuje žiadne chemické látky ani živočíšne prísady. Aktívne látky v podobe mliečnych proteínov, kokosového oleja a jazmínu dodajú Vašej pokožke potrebné vitamíny a regeneráciu. "

Tento skvost je v krásnom, sklenom pohári. Už len to je skvelý nápad :) Keď som bola malá, starká do takýchto sklených pohárov s viečkom dávala lekvár. A neskôr sa do nich zaváralo mäso, zelenina. Sú to krásne spomienky a balenie je nesmierne praktické. Som si istá, že keď suflé miniem, obal si svoje praktické využitie v domácnosti nájde :) Ďalej je skvelé to, že sa jedná o slovenský výrobok. Konečne niečo, čo sa nedováža, konečne niečo, čo je naše a kvalitou to môže konkurovať tomu, čo sa dováža (dokonca mnohé prevyšuje). Výrobky sú prírodné, ručne robené a netestované na zvieratkách - už len pre toto si to človek musí zamilovať! Keď som prvý raz otvorila balenie, hneď, ako mi kuriér priniesol balíček, nevedela som sa na to vynadívať. Akoby som sa pozerala na čerstvo vyšľahaný krém, aký dávam rada do koláčov. Husté, našľahané suflé sa ani nepohlo, a čo je najhoršie, úplne to lákalo ochutnať :) Naviac, okrem krásneho vzhľadu aj veľmi príjemne vonia. Neviem tú vôňu zadefinovať, ale je sladká, jemná, lahodná. Keď sa dotkne pokožky, pomaličky sa roztápa a chvíľami vyzerá ako olej. Rozotiera sa výborne, ľahučko sa kĺže po pokožke. A zázrak nastáva, keď sa do nej vsiakne. Je nielen výborne hydratovaná, ale akoby sa leskla a rozžiarila sa. Je hodvábne jemná na dotyk a veľmi pekne prevoňaná. 

Plusy:
  • pekné a veľmi praktické balenie, pohár sa dá využiť aj po minutí suflé
  • krásna vôňa
  • úžasná, hustá konzistencia, naozaj ako našľahaný krém
  • po dotyku s pokožkou sa pomaly topí, chvíľku mi pripomína olej, potom sa do nej rýchlo vsiakne
  • výborne hydratuje, zjemňuje pokožku, rozžiari ju
  • prírodný, ručne robený produkt, ktorý nie je testovaný na zvieratkách
Mínusy:
  • žiadne
Na stránke http://www.biobeauty.sk ho kúpite za 7 eur, balenie má 180 ml. Okrem suflé tam kúpite aj peeling a čaj do kúpeľa. Ak by vás zaujímali ďalšie produkty Soaphoria, navštívte ich stránku http://www.soaphoria.eu/

Už ste skúsili niečo slovenské, prírodné od Soaphorie? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Ako tak pozerám neobsahuje to žiadne ťažko dostupné ingrediencie, čiže by nebolo ťažké si niečo také sama vyrobiť, len neviem ako dosiahnuť tú našľahanú konzistenciu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, ale myslím, že nájdeš recept na internete, lebo na nejakom blogu som to videla :)

      Odstrániť
    2. Maslá spolu rozpustíš, necháš zmes vychladnúť a trochu stuhnúť a následnej to vyšľaháš :)

      Odstrániť
    3. To potom skúsim aj ja, keď viem ako :) ďakujem :)

      Odstrániť
    4. No dievcata, az take jednoduche to nie je :) postup, ktory ste napisali, je sice celkom fajn, avsak zmes sa pokazi za par hodin a dalsie pouzitie moze byt naozaj nezdrave! tam su pouzivane konzervacne metody, ktore pomahaju tomu, ze vyrobok moze byt v obchodoch...

      Odstrániť
    5. pokiaľ ja viem, ako konzervant sa môže dať vitamín E

      Odstrániť
    6. No naozaj nevidím dôvod, prečo by sa zmes mala pokaziť nejak rýchlo a do pár hodín určite nie. Áno pridáva sa aj vitamín E, poprípade éterické oleje - aby to vydržalo aj pár mesiacov :)

      Odstrániť
  2. Ešte som od Soaphorie nič neskúšala, ale chystám sa na to a na ich stránku myslím poslednú dobu čím ďalej, tým viac! :D
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nehovor, vo wishliste mám produkty za asi 50 eur :D

      Odstrániť
    2. slečny.... :D vidím to rovnako :D :D čakám na nejakú dobrú akciu/zľavu :D

      Odstrániť
    3. Ja si tie sny pomaly plním a moja zbierka sa rozrastá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe