Zohrievajúci masážny relaxačný olej

18:34

Ešte minulý rok v decembri som si urobila radosť a nakúpila si výrobky Natura Siberica. Časť nákupu bola mojej maminy, časť moja. Najviac som sa tešila na telové oleje, ktoré mi prišli, pretože už som jeden mala a bol vynikajúci. Telové oleje som si všeobecne veľmi obľúbila. Zanechávajú pokožku nádhernú jemnú, veľmi dobre ju hydratujú a niektoré majú viditeľný spevňujúci účinok. Niekedy mám pocit, že na celulitídu sú oleje tou najlepšou voľbou. Rovnako si cením aj ich upokojujúce účinky, lebo dlhom dni padne voňavá masáž pokožky vhod. V týchto dňoch som minula zohrievajúci olej od Natura Siberica.







O oleji si môžete prečítať:

   "Zohrievajúci masážny relaxačný olej

Olej z láskavca má antioxidačný, regenerujúci a upokojujúci účinok. Olej z borovice zakrpatenej podporuje omladenie, zlepšuje pružnosť pleti. Olej z klanoprašky ďalekovýchodnej má antioxidačný a zahrievací účinok.

Spôsob použitia: Olej naneste na čistú a suchú pokožku tela a masírujte.

Objem 300 ml

Amaranthus Caudatus Seed Oil, Pinus Pumilio Leaf Oil, Schizandra Chinensis Oil, Glicine Soja (Soybean) Oil, Salvia Officinalis Essential Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Tocopherol."

Ak ste už mali nejaký výrobok Natura Siberica,určite ste si všimli, aké krásne a prepracované obaly majú. Doslova vzbudzujú dojem, že pochádzajú z prírody. Podobne ako aktivujúci masážny olej, ktorý som skúsila ako prvý, je aj tento v plastovej, pekne tvarovanej fľaštičke, s ozdobeným vrchnáčikom a ceduľkou na krku. Veľmi dobre sa na to pozerá, krásne to vyzerá. Po otvorení vás oveje veľmi príjemná vôňa. Mne veľmi pripomína mentol a niekde v pozadí cítiť bylinkové tóny. Je jemná, prevonia vzduch v kúpeľni a vznáša sa okolo mňa ako voňavý obláčik. Olej má zohrievajúci účinok. Neviem, či by som ho práve takto pomenovala. Po nanesení na pokožku som sprvu cítila akoby jemné mravčenie, ktoré chvíľu pokožku chladilo a následne sa ňou rozlial príjemný, hrejivý pocit. Po niekoľkých dňoch používania tieto pocity celkom zmizli, asi si pokožka zvykla. Olej bolo najlepšie nanášať na suchú pokožku, pomerne rýchlo sa do nej vsiakne ( pár minút to trvá, ale pri oleji to nie je nič zvláštne). Nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Najradšej som ho používala na boky, stehná a bruško, pretože olej viditeľne spevňuje pokožku, vďaka čomu je pevná, pružnejšia a viditeľne krajšia. Tiež ju hydratuje a chráni. Po niekoľkých týždňoch používania bola celkom jemná na dotyk, po prejavoch celulitídy nebolo ani stopy. Keď ho porovnám s prvým olejom, nevidím veľké rozdiely - oba sú voňavé a veľmi účinné.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná, svieža vôňa
  • olej sa pomerne rýchlo vsiakne do pokožky, nenecháva ju mastnú ani lepkavú
  • má príjemný, zahrievajúci účinok
  • spevňuje, hydratuje, chráni pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Olej kúpite na stránke http://www.naturasiberica.sk/. kde stojí 9,5.

Máte svoj obľúbený telový olej? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. ten obal je super a určite sa bude dať aj na niečo využiť :) zaujalo ma hlavne to, že spevňuje pokožku, ale masáž s takýmto olejom by mi tiež dobre padla :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na spevnenie je vynikajúci, používala som ho po cukrovom peelingu a neverila som, aká krásna je moja pokožka :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe