Essence - Objemový púder na mihalnice

19:12

Občas pri mojich náhlych nakupovacích impulzoch siahnem po úplných novinkách a potom si trieskam hlavu, na čo som si to kúpila, keď to ani neviem použiť. Tento pocit som  mala pri objemovom púdri na mihalnice, ktorý sľubuje neprehliadnuteľný pohľad :) Prvé použitie bol úplný trapas, pretože som si nabrala na kefku veľa púdru, napadal mi do očí, začali mi slziť a tak som si rozmazala maskaru  a namiesto toho, aby som šla von, som sedela doma so zavretými očami, lebo ma neskutočne rezali. Ale potom som sa s ním naučila pracovať a výsledky sú ozaj viditeľné :)

Objemový púder



Kefka je súčasťou balenia

Púder pripomína jemné páperie

O púdri si môžete prečítať:

     "Je to úplne jednoduché: najprv nanes na riasy svoju obľúbenú maskaru. Hneď na to nanes kúzelný prášok na zväčšenie objemu rias. Následne opäť použi svoju obľúbenú maskaru. Tvoje pohľady sa nebudú dať prehliadnuť."

Púder je v malom obale, ktorý sa šraubuje. Má 1,8 gramu, toto maličké balenie nezaberie veľa miesta ani v kúpeľni, ani v cestovnej kozmetickej taštičke. Súčasťou balenia je aj kefka, ktorá má dobrý tvar na vytáčanie rias :) Púder je ako jemné páperie, chĺpky, ktoré sa prilepia na riasy a dodávajú im objem. Ako som už spomenula, moje prvé použitie dopadlo hrozne, lebo som najprv strčila kefku do púdru, ktorý je ale ako vata v chumáčikoch a chvíľu mi trvalo, kým som ho otriasla. Otvor je užší a trošku ťažšie sa tam kefka ponára, ale postupne sa to dá naučiť :) Druhým problémom bolo, že na kefke som stále mala veľa púdru  a napadal mi do očí, ktoré ma strašne začali rezať a slziť, preto som sa musela odmaľovať. Ale! Druhý a nasledujúce pokusy dopadli úspešne a preto tento výrobok radím k tým vydareným :) Postup je pomerne jednoduchý. Naneste si maskaru na riasy. Potom veľmi opatrne tento púder a nakoniec ešte jednu vrstvu maskary. Čo sa dĺžky mihalníc týka, nebadala som žiadnu zmenu. Ale objem bol výraznejší, mihalnice pôsobili hustejšie, neboli na nich hrudky ani sa nelepili ( tu zohráva úlohu aj  maskara a dobrá kefka). Púder mihalnice nijako nezaťažuje, nedráždi oči (ak vám do nich nenapadá hneď na začiatku :)). Mala som maskaru, ktorú som chcela zahodiť, ale keď som ju začala používať s týmto púdrom, nakoniec som ju minula. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • kefka je súčasťou balenie
  • mihalniciam dodá výraznejší objem ako len pri použití maskary, nezaťaží ich, mihalnice sa nelepia, sú výraznejšie
  • veľmi pomaly z neho ubúda, dlho predlho vydrží a myslím si, že mu nehrozí nijaká skaza, ak sa dobre zatvára
Mínusy:
  • aplikácia, najmä ak sa s tým človek stretne prvý raz a nevie, ako si s ním poradiť. Balenie je úzke, kefku tak treba strčiť dnu kolmo, čím sa na ňu ale nalepí viac púdru, ktorý môže napadať do očí a začnú slziť (to je ale moja skúsenosť, ak viete o lepšom spôsobe, budem rada, ak mi ho napíšete :)). Akonáhle som sa s ním  naučila pracovať, problémy som nemala
Púder na mihalnice som kúpila na http://www.mel.sk za 3,49.

Skúsili ste už tento púder? Vedeli by ste mi poradiť, ako ho čo najľahšie naniesť na kefku?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. essence je fajn znacka, hlavne na laky a tieniky, ako vidim prvy pokus bol vseliaky, ale nakoniec si to zvladla a si spokojna, to je dolezite, zatial nemam potrebu take nieco skusat, ale je to zaujimavy napad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa to veľmi zaujímalo a hlavne som bola zvedavá, či to funguje :) Funguje a som rada,že po nepodarenom začiatku som sa s týmto púdrom skamarátila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe