Toto už nikdy viac!

11:58

S Avonom pracujem vyše jeden a pol roka. Sprvu som si ho kupovala u spolužiačky, ale keď prišlo skúškové a leto, rozhodla som sa, že s ním budem robiť aj ja. Nevedela som, do čoho idem, čo ma čaká, či sa mi to vyplatí. Ale chcela som to skúsiť. Vtedy som bezhlavo nakupovala, aby som všetko vyskúšala, porovnala, zhodnotila, mohla poradiť aj ostatným. Dnes nakupujem kozmetiku len minimálne, ale zato mi vždy príde nejaká voňavka, bižutéria, kabelky či iné drobnosti :) Nedám dopustiť na ich riasenky, SuperShock je jedna z najlepších riaseniek vôbec. Časom som sa poučila, že nesmiem nakupovať ako šialenec a že nie všetko je zlato, čo sa blyští (prípadne má nízku cenu). Color Trend je značka dekoratívnej kozmetiky najmä pre mladšie ročníky. Hýri farbami, živými, hravými, ponúka rôzne vychytávky. Ja som si kúpila púder a dva laky na nechty, ale priznám sa, dobrá investícia to pre mňa nebola.


Púder so zmatňujúcim účinkom


Bola k nemu aj labutienka, ale tú som vyhodila hneď

O púdri si môžete prečítať:
  
     "Zabudnite na lesklú pleť vďaka Púdru so zmatňujúcim účinkom. Jeho zloženie vstrebáva kožný maz a zanecháva pleť matnú a sviežu. Efekt: Zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva, udržiava pleť matnú a sviežu. Zakrýva rozšírené póry a nedokonalosti pleti, zjemňuje pleť a dodáva jej prirodzený vzhľad."

Keď som si ho objednávala, bol len v odtieni medium, dnes je v ponuke v odtieni light. Púder je v plastovom obale, vrchnáčik drží poriadne, dokonca som si takmer dolámala nechty, keď som sa ho snažila otvoriť :) Ale rozhodne to nie je na škodu, aspoň je púder chránený. Bola k nemu pripojená aj labutienka, ale tú som vyhodila, lebo to bol taký ten divný dizajn, malé, tenké, o ničom. Púder má zaujímavú vôňu. Aj pri nanášaní ju je cítiť, neviem prečo, ale trochu mi pripomína vôňu lekárne, keď tam vstúpite a ovanie vás neurčitá chemická vôňa. Ale neprekáža mi. Púder sa veľmi nepráši, ale závisí to aj od štetca. Mala som kabuki štetec s tvrdými štetinami a s ním sa prášil každý púder. teraz mám štetec s veľmi jemnými vláknami a je to omnoho lepšie. A tu končím s tým, čo by som na ňom zniesla. Odtieň medium je na mojej tvári do oranžova. V lete sa to ešte ako tak dalo zakamuflovať, keď som bola opálená a mala som tmavší make up. Ale už k jeseni, keď som vybledla, sa stal nepoužiteľný, pretože nech som si dala akýkoľvek make up, púder ho zafarbil do oranžova. Možno odtieň light by bol lepší, ale už sa rozhodne nechystám do neho investovať. Krytie je stredné. Výdrž je slabšia, po 4-5 hodinách som potrebovala zmatňujúci obrúsok a opraviť drobné nedostatky. Myslím si, že najhorší dojem je kvôli odtieňu, ale pre mňa je výdrž veľmi slabá, lebo sú dni, kedy fungujem nalíčená aj 15-16 hodín.

Plusy:
  • pevný obal
  • veľmi sa nepráši
Mínusy:
  • odtieň medium pre mňa nebol dobrá voľba, bola som oranžová
  • slabšia výdrž
Púder kúpite u svojej Avon lady, bežná cena je 5,6. Našla som ho v odtieni light.

Laky na nechty



O lakoch si môžete prečítať:

    "Na párty, do práce, na každú príležitosť - s Lakom na nechty Color Trend ozdobíte vaše nechty so žiarivými farbami vhodnými na akúkoľvek príležitosť."

Tieto laky na nechty vyzerajú na prvý pohľad krásne. Hrajú farbami, sú dosť veľké (8 ml), aj cena je lákavá (v akcii okolo 1,5). Ako prvý som si kúpila ten modrý lak. Sestra modrú miluje a tak som sa rozhodla kúpiť jej laky s rôznymi odtieňmi modrej. Lak bol farebne pekný, ale ona i ja sme ho použili asi dva razy. Keď sa objavila limitovaná edícia, kde bol pekný hnedý lak, nepoučená z minulosti som sa rozhodla, že mu dám druhú šancu. Mala som ho na nechtoch raz. Prečo? Nuž, tých dôvodov je viacero. Laky sú pomerne riedke a slabo kryjú. Ja mám od prírody biele nechty, ako keby mám stále francúzsku manikúru, a preto potrebujem aj 4-5 vrstiev, aby to moje nechty zakrylo. V toľkých vrstvách pomalšie schnú. A to najhoršie ešte len príde. Poobede si nalakujem nechty, celá spokojná a večer vidím, že už sa mi z laku odbilo, popukal, odpadáva. A ja odlakovanie neznášam, preto preferujem farbu, čo vydrží aspoň tri dni. Tento nevydržal deň v takom stave, aby som s ním bola spokojná.

Plusy:
  • krásne odtiene
  • moja kamarátka hovorí, že sú to párty laky, na jednu noc, aby ladili k šatám
Mínusy:
  • slabé krytie, treba viac vrstiev
  • takmer nič nevydrží, už v deň, keď som si nalakovala nechty, pukal, odpadávali z neho malé kúsky
Lak stojí bežne 3 eurá, ale pomerne často sa dá kúpiť v nejakej akcii.

Máte skúsenosti s niektorými z týchto výrobkov?
     

You Might Also Like

15 Vaše komentáre

  1. Avon mi nevyhovuje :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa top laky sú od oriflame, v takom hrubom ako keby valci. Vydržia mi aj tyzdeň na nechtoch bez nadlaku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon má výborné laky, najmä tie rýchloschnúce, ale tieto... toto im nevyšlo. Z Oriflame mám nejaké laky, sú celkom fajn :)

      Odstrániť
    2. Súhlasím s mona recenzie tie z oriflame sú úžasné... Aj mne vydržali celý týždeň :)) Iba špičky boli "ošúchané" inak v pohode vydržali :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Občas mám aj ja sto chutí to zabaliť, ale potom si poviem, že prečo.

      Odstrániť
  4. Avon má dobré produkty, no Colortrend sa nepáči ani mne. Tiež som Avon lady a už máš dosť produktov odskúšaných. Od Colortrend sa mi nepozdáva ani jeden. Avon má veľmi dobré laky, hlavne rýchloschnúce. A tento istý púder ale v odtieni light má moja sesternica (13 ročná) a je s ním spokojná, ale tak ona sa len teraz začala líčiť. Skúšala som ho aj ja a neni zlý ale kúpila by som si ho len vtedy keby už bol medzi poslednými možnosťami. Robila som s ním aj líčenie: http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/2014/02/avon-licenie-pre-tinedzerky.html
    Pekný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rýchloschnúcich lakov má moja sestra asi 10 :) Tie sú skvelé. Ja si na dobré líčidlá potrpím, predsa, keď som celý deň na nohách, nechcem sa veľa pudrovať, aby mi na tvári nevznikla maska.Jediná vec, ktorou si Color Trend aspoň trochu vyžehlil povesť, bol dlhotrvajúci rúž, taký tenký, ten bol krásny a aj dlho vydržal, ale sestra mi ho vzala do Brna a ja nechcem kupovať ďalší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pudr mám doma a až na ten odstín jsem spokojená, taky co si přát od pudru za takovou cenu, že :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak tento púder a laky si môžem vyškrtnúť z wishlistu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie laky nikomu neodporúčam, aj zákazníčkam sa ich snažím vyhovoriť, lebo sú veľmi nekvalitné.

      Odstrániť
  8. Ja som Avonom obklopená od mala a kedysi sme naň nedali dopustiť, ale dnes nie všetko je také kvalitné ako bývalo. Color Trend je ale naozaj značka pre mladšie ročníky, ako to opísala teta- je to kozmetika pre baby, ktoré vyjdú z domu a vonku sa namaľujú (lebo doma im to mama nedovolí) a prídu do školy, tam sa odmaľujú, lebo v škole im to tiež nedovolia- čiže fakt na krátke doby :D Používala som Color Trend keď som mala tých 13-14 rokov, vtedy tie laky vydržali aspoň pár dní a tiene boli tiež fajn- jemné, neviteravé, aj slušne držali, ale aj tá kvalita a výdrž sa rokmi mohla zmeniť. Z môjho pohľadu je to naozaj kozmetika pre mladšie ročníky, ktoré sa líčiť len začínajú alebo nepotrebujú výdrž líčenia na celý deň.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe