Astor - Big & beautiful false lash look volume mascara

15:02

Líčiť som sa začala niekedy v 15-tich, keď som prišla na gymnázium. Dovtedy som obdivovala len maminkine šminky. V tom veku mi stačila ceruzka, maskara a očné tiene, make up a púder prišli na rad, keď som mala 18 a chcela som vyzerať dospelo :) V mojej kozmetickej taštičke sa vystriedali desiatky špirál. Od tých lacnejších až po tie 15 a viac eurové, vždy som hľadala riasenku, ktorá mi skrátka padne do oka a budem sa s ňou rada maľovať. Včera som zahodila riasenku od Astor, ktorá bola super! Ale po takmer roku používania som sa s ňou musela rozlúčiť, lebo už bola úplne suchá.

Astor - Big & beautiful false lash look volume mascara
Big & beautiful false lash look volume mascara



Astor
Kefka má super tvar

Astor - Big & beautiful false lash look volume mascara

Riasenku som dostala minulý rok k meninám a celkom som sa s ňou skamarátila! Má krásny, fialový obal, čo sa mi veľmi rátalo, lebo fialová patrí k mojim obľúbeným farbám :) Nemám nejaké extra citlivé oči, ale už párkrát sa mi stalo, že po nanesení niektorých riaseniek ma začali veľmi štípať. S touto som podobný problém nemala. Maskara má vynikajúcu kefku, s ktorou sa veľmi dobre maľuje. Nielenže dodá mihalniciam skutočný objem, ale tiež ich oddelí, vďaka čomu sa môžete rozlúčiť so zlepenými riasami, ktoré výsledný efekt len pokazia! 

Zvykla som si nanášať dve, niekedy aj tri vrstvy a nikdy som nemala problém s hrudkami (preto som si dopriala viac vrstiev :) ). Farba maskary je sýta čierna, občas som sa vzdala aj obľúbených očných tieňov a použila som len maskaru a ceruzku, pretože oči boli zvýraznené. Vodeodolná nie je, ale ak som aj párkrát zmokla, skôr sa roztiekla ceruzka ako riasenka. A výdrž je tiež skvelá, ako som sa ráno o piatej nalíčila, tak som ju o ôsmej večer odlíčila, nijaká zmena či opadávanie čiernych kúskov nenastalo. 

Táto maskara je naozaj kvalitná, spokojná som bola asi so všetkým: krásnym obalom, dokonalou kefkou, sýtou čiernou farbou, objemom mihalníc, ktoré sa nezlepili, výdržou. Kefku som si odložila, používam ich, keď chcem oddeliť zlepené riasy a vytočiť ich.

Pozerala som ju na internete, kúpiť sa dá vo viacerých e-shopoch, cena sa pohybuje zhruba od 4 eur do 14 eur (závisí od obchodu aj od toho, či to nie je darčekové balenie).

Používate riasenky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. o tejto som už velmi vela počula velmi by som chcela nejaku od Astoru :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto je jedna z mojich obľúbených, ale chcela by som si kúpiť tú najnovšiu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe