Yves Rocher - Vanilkový balzam na pery

12:05

Chladné a veterné počasie našu pokožku rozhodne nešetrí. Suché ruky, napnutá a citlivá pokožka či popraskané pery nám dokážu znepríjemniť život. Predovšetkým popraskané a boľavé pery sú veľmi nepríjemné, pretože dekoratívna kozmetika tieto problémy nezakryje, naopak, len ich zvýrazní. Popraskané pery tiež môžu začať ľahko krvácať, lebo táto časť tváre je dosť prekrvená. Preto treba mať vždy po ruke balzam, v kabelke, či vo vrecku kabáta, aby sme tejto šarapate zabránili :) Vanilkový balzam od Yves Rocher je  riešením.

Vanilkový balzam na pery


Balzam je bezfarebný, pery nezafarbí

Yves Rocher - Vanilkový balzam na pery

Vanilku všeobecne zbožňujem. Jogurty, tvaroh, koláče, puding, to všetko s vanilkovou príchuťou patrí k mojim obľúbeným pochúťkam. Obľúbená je aj v kozmetike. Vanilkový extrakt je bohatý na antioxidanty, zjemňuje, vyživuje, hydratuje a ochraňuje pokožku.  Jej príjemná vôňa nám pomáha zbaviť sa stresu a navodí príjemnú, pokojnú atmosféru. Cestujem v autobuse, kde je vanilkový osviežovač vzduchu  a vždy sa na tú cestu teším :) Balzam má 4 gramy a je vysúvací. 

Má pekný, taký exotický obal s vyobrazenou vanilkou. Jeho vôňa je dokonalá, keď ho prvý raz otvoríte, ovanie vás sladká, omamná vanilková vôňa, ktorú pri nanášaní na pery intenzívne cítiť. Chuť už taká výrazná nie je, avšak stále je príjemná. Balzam je skvelý, pretože chráni pery pred studeným vetrom a počasím, nepopraskajú ani sa nemusíte báť červenej pokožky okolo pier. V prípade, že pery sú šupinkaté a popraskané, hydratuje ich a pomaly hojí, aby šupinky zmizli. Zanechá ich ošetrené, hladké. Vďaka maličkému a  praktickému baleniu ho môžete mať všade so sebou a nemusíte sa viac báť boľavých pier :)

Balzam môžete kúpiť u svojej poradkyni krásy alebo v kamennom obchode, cena je 2,39 eur.


Čo vy a vanilka v kozmetike? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tiez ich zboznujem... vsetky, nielen vanilkovy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja 5 :D plus 3 dalsie inych znaciek :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Uf, no ja to radšej už nerátam, lebo keď počet presiahol 20, doma sa ma spýtali, čo s tým plánujem robiť :D tak nerátam,len míňam :)

      Odstrániť
  4. :D Tak ja mam radsej ostatne schovane a pouzivam vzdy len jeden, lebo by si tiez asi tukali na celo...
    Tak, si ma teraz trosku inspirovala :)
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/12/aby-v-zime-nase-pery-netrpeli.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe