Pupa Milano - FONDOTINTA ANTITRACCIA make up

11:55

V lete som sa vybrala hľadať dokonalý make up, ktorý by odolal horúčavám a vydržal by na tvári celé hodiny. Čakala ma stáž a musela som predsa dobre vyzerať :) Vedela som, že nechcem nič z drogérie, lebo odtiaľ som mala kvantum make upov a len zriedka som bola naozaj spokojná. Vietor (alebo skorej klimatizácia) ma zavial do Pupa Milano, odkiaľ som už mala niekoľko púdrov a bola som s nimi viac ako spokojná. Motala som sa tam, zvažovala, tipovala a nakoniec som si vybrala make up, o ktorom som na štítku prečítala, že je odolný voči oterom.  

Make up má 30 ml



Ja som mala odtieň 02, teraz na zimu som si kúpila 01

Make up má praktickú pumpičku 

Pupa Milano - FONDOTINTA ANTITRACCIA make up

I keď som tento make up kúpila takpovediac naslepo a netušila som, čo to vlastne kupujem, dnes ho považujem za jeden z najlepších make upov vôbec. Je v sklenom, trochu ťažšom obale, rozhodne treba dávať pozor na to, aby nespadol z väčšej výšky, lebo umývadlo alebo kachličky by to pravdepodobne neprežili. Má praktickú pumpičku na dávkovanie, už som si zvykla, že mi stačí raz stlačiť a mám make up na celú tvár.

Tmavší odtieň mám už takmer minutý, z toho dostávam make up von pomocou štetca. Takže navnivoč nevyjde nič :) Vôňa je celkom príjemná, sladšia, ale krátko po nanesení ju nie je cítiť. Make up má krémovú konzistenciu, nesteká. Nanášam ho na podkladovú bázu, takže sa ľahko rozotiera. Má strednú kryciu schopnosť, keď ho použijem, bez problémov prekryje drobné fliačiky po vyrážkach i pehy. Materské znamienka nie, ale to som si zvykla, že s nimi si poradí len dobrý korektor :) Keď ho ešte prepudrujem, krytie je skvelé, pleť je zjednotená  a matná.

Na T zóne pozorujem po asi 8 hodinách lesk, to mi stačí len zmatňujúci obrúsok, o nejaké dve, tri hodiny sa len prepudrujem, na suchších miestach ale nevznikajú šupinky, nezvýrazňuje ani mimické vrásky. Make up je dlhé hodiny naozaj odolný voči oteru, akonáhle je pleť mastnejšia,trochu sa otiera, ale vtedy stačí len zmatňujúci obrúsok, prípadne púder a po otieraní niet ani stopy. Keď sa ráno okolo piatej maľujem, pohľad do zrkadla je uspokojivý, pretože pleť je  vyhladená, zmatnená a zjednotená. Po prepudrovaní je výsledok rovnaký, pleť stále pôsobí prirodzene a večer, keď sa okolo tej siedmej, ôsmej odličujem, vidím akurát lesklejšiu T zónu, inak make up ešte drží na tvári a stále prekrýva nedokonalosti, ktoré sa snažím zakryť.

Cena make upu bola niečo okolo 14 eur, tmavší odtieň používam od júla do teraz, len s veľmi svetlým púdrom. Čoskoro ho nahradí jeho bledší odtieň :)

Aký make up používate najradšej? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. toľko superlatívov, že sa naňho asi pôjdem pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám už druhý, tmavý som skoro celý minula v lete a teraz mám bledší, striedam si ho s Revlonom, ktorý je na mastnú pleť,ale na tento nedám dopustiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe