Max Factor a make up, ktorý ma prekvapil i sklamal

12:02

Max Factor máva veľmi pekné reklamy na ich výrobky a najviac sa mi na konci páči dodatok, že sa jedná o make up maskérov filmových hviezd. Tak som si niekedy koncom minulého roka povedala, že skúsim. Dnes mám doma tiene, ceruzky, špirály, púder a dva make upy. Kým jeden by som si pokojne kúpila zase, druhý ma dosť sklamal, a preto stojí v poličke a neviem, čo s ním. Asi si tam ešte postojí a skončí v koši. I keď nemám v povahe vyhadzovať nič, čo sa stále dá používať. 

Max Factor Xperience
Max FactorXperience


Max Factor Xperience make up
Make up má 30 ml

Make up je hustejší, nerozteká sa


Max Factor Xperience 

Je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Na obale je farebný pásik, ale s farbou make upu sa nemá veľa spoločného. Má jemnú vôňu, ktorá mi pri nanášaní nijako neprekáža, skôr naopak, mne sa páči. Ale tam by som asi s kvalitami skončila. Make up má veľmi slabú kryciu schopnosť, neprekryje vyrážky, ani fliačiky či kruhy pod očami. Je ľahký, vzdušný, ideálny pre pleť, ktorá nemá takmer žiadne nedokonalosti a potrebuje len zjednotiť. 

Má ochranný faktor, čo je SPF 10. Rozotiera sa dobre, ľahko. Zo začiatku je pleť naozaj zmatnená, ale veľmi skoro, asi po 4-5 hodinách som spozorovala lesklú T zónu, ktorú som si musela prepudrovať. Než som večer prišla domov, make up vytvoril na tvári drobné fliačiky, inak ho takmer nebolo vidno. Zaujímavé ale bolo, že pri odlíčení som mala vatový tampón celý špinavý. Skrátka, vôbec mi nesadol, lebo má slabú kryciu schopnosť a dosť slabú výdrž na mastnej pleti. Kúpila som ho za 7,95 eur.

Lasting Performance make up
Max Factor Lasting Performance

max factor
Make up má 35 ml

max factor Lasting Performance make up
Make up sa nerozteká


Lasting Performance make up

Tento make up bol rozhodne lepšia voľba a milo ma prekvapil. Kupovala som ho v zime, preto som si brala svetlý odtieň, v ponuke je ich celkovo 8. Make up má 35 ml a je v plastovom obale, z ktorého sa vytláča. Jeho vôňu si pri nanášaní vôbec neuvedomujem, je jemná, nenápadná. Je ľahký a nemastný, vhodný aj pre nás so zmiešanou pleťou. Make up sa nerozteká, dobre sa rozotiera, nemusíte sa báť farebných fliačikov alebo šmúh. Kryciu schopnosť má oveľa lepšiu ako Xperience, i keď na kruhy pod očami a fliačiky po vyrážkach potrebujem korektor. 

Výdrž má rozhodne lepšiu, tých 7-8 hodín vydrží na tvári bez väčších chybičiek krásy, mne stačí len zmatňujúci obrúsok, aby som si opravila T zónu a následne sa prepudrovala. Aj potom pôsobí prirodzene a nie ako maska, to hodnotím pozitívne. Jediným problémom, ktorý s ním mám, je, že sa mi pod ním ľahšie upchajú póry a tak niekedy prídem domov a nájdem si novú vyrážku. Ráno mám pleť čistú, lebo používam čistiaci gél aj pleťovú vodu, takže to je spôsobené make upom. Nepoužívam ho často, ale keď idem na pár hodín preč, použijem ho rada, lebo má dobrú kryciu schopnosť a celkom slušnú výdrž.
Cena sa pohybuje okolo 15,7 eur.

V prípade týchto dvoch make upov bol Xperience veľkým sklamaním, nebol vhodný na moju pleť, lebo ja potrebujem prekrývať nedokonalosti, čo tento výrobok nedokázal. Lasting Performance je omnoho lepší, lebo kryje lepšie, oveľa dlhšie vydrží a večer nemám na tvári farebné fliačiky a šmuhy, neotiera sa. 

Vyskúšali ste niektorý z týchto make upov? Ako ste s ním boli spokojné? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Lasting performance som používala a keď som po dvoch rokoch prestala, zázračne mi zmizla krupička, ktorú som mala na čele. Teraz mám od MF Facefinity a ten mi perfektne sedí, ak super kryje a zmatňuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi viac dievčat povedalo, že ako make up je fajn, ale pleť po ňom je v hroznom stave. Ja mám teraz od Pupy Milano, ale kúpila som si na skúšku aj Revlon, zatiaľ vyzerá sľubne :)

      Odstrániť
  2. Lasting Performance občas používam. Je to super mejkap. Aj na moju suchú pleť je vhodný, napriek tomu, že je tekutejší, to ma príjemne prekvapilo. Výborne kryje a používam ho aj na kruhy pod očami. Nič lepšie nepoznám pod oči. A vôbec sa neotiera, čo je veľké plus.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je zlý, ale príliš chemický,keďže už aj dekoratívku nahrádzam prírodnou, po tomto make upe sa už nepozriem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe